Friday, July 12, 2013

Επιπλα κουζινας μοναδικά

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Gruppo Cucine είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες με επίπλα κουζίνας και ντουλαπια κουζινας στην Ελλάδα. Διαθέτει το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο και τη πλουσιότερη γκάμα μοντέλων. Έπιπλα κουζίνας με αντοχή στο χρόνο, εργονομία και υψηλή αισθητική που εξασφαλίζουν μόνο τα ιταλικα επιπλα κουζινας


Η Υψηλότερη ποιότητα μειώνει την φορμαλδεΰδη

Όχι μόνο τα κασώματα και οι δομές: είμαστε μια από τις λίγες εταιρείες που μπορούν να περηφανεύονται για το Ε0**** ακόμα για διαφορετικούς τύπους πανέλων.

Η εταιρεία είναι δεσμευμένη καθημερινά στο να εξασφαλίζει ότι το σπίτι σας είναι ένα ασφαλές μέρος στο οποίο ζείτε μέσα από ορισμένα μέτρα. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά έχει να κάνει με την επιλογή της προσφοράς εξαρτημάτων συσκευών σπιτιού με χαμηλές εκπομπές φορμαλδεΰδης: όχι μόνο εσωτερικά (κασώματα και δομές) αλλά και πανέλα που έχουν φτιαχτεί με Ε0**** κατάταξης υλικά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης. Τα τελευταία χρόνια, η φροντίδα για το περιβάλλον έχει γίνει υψίστης σημασίας και είναι επιτακτική ανάγκη κάθε ένας από εμάς να σέβεται τους θεσμοθετημένους νόμους, κάθε ένας από εμάς μέσα στα όρια των ευθυνών του. Όλες οι παγκόσμιες έρευνες το επιβεβαιώνουν: η ζωή είναι καλύτερη για όλους όταν υπάρχει λιγότερη εκπομπή φορμαλδεΰδης. Και αυτό είναι που κάνει η Del Tongo, κάθε μέρα.


Ηθικό έργο

Το ήθος εφαρμόζεται σε όλες τις εργασίες της Gruppo Cucine. Έναπραγματικό modus operandi της εταιρείας, το οποίο έχειδεσμευτεί να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ της χρήσης και επαναδημιουργίαςτων φυσικών πόρων μέσω μιας παραγωγής ηοποία βασίζεται στην ανακύκλωση και συμπεριλαμβάνει εκπομπές τοξικών ρίπων,αλλά και της τεχνικής αισθητικής αντοχής του προϊόντος. Ωστόσο, η επικέντρωσηδεν είναι μόνο στην περιβαλλοντική πρώτη ύλη, αλλά και στην ανθρώπινη, χάριςστην μεγάλη προσοχή μας στα δικαιώματα των εργατών μας, οι οποίοι δουλεύουν σεένα περιβάλλον που εγγυάται όλες τις προδιαγραφές υγείας και ασφάλειας σε όλα τα έπιπλα κουζίνας που διαθέτει στην εγχώρια αγορά.


Περιβαλλοντολογική ασφάλεια


Τα τελευταία χρόνια η έκτακτη ανάγκη για το περιβάλλον έχει γίνει ακόμαπιο επιτακτική: είναι σημαντικό κάθε ένας από εμάς να δεσμευτεί να συμμορφωθείμε τους κανόνες και να προσπαθήσει να κάνει κάτι.


Μια σημαντική δέσμευση που συντηρεί η Gruppο Cucine με μια σειρά από μέτρα: η χρήσητεχνολογιών με χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον, εισαγωγή μηχανών εξοικονόμησηςενέργειας, πειραματισμός με οικολογικά προϊόντα, εφαρμογή επεξεργασίας νερούκαι η χρήση ανακυκλώσιμης συσκευασίας.





Ανάκτηση ενέργειας

Με συνείδηση για το καθήκον της απέναντι στην κοινωνία, η Gruppo Cucine(σε συνεργασίαμε την Romana Maceri) έχει αναπτύξει ένα έργο για την παραγωγή ενέργειαςαπό απορρίμματα της παραγωγής.


Η ενέργεια χρησιμοποιείται από την εταιρεία και το περίσσευμα διανέμεταιστην γύρω περιοχή.


Green Home (πράσινοσπίτι)


Το Ευρωπαϊκό σήμα ποιότηταςπιστοποιεί της περιβαλλοντολογική ποιότητα μερικών μοντέλων της Gruppo Cucine μετά από εξέταση όλων των σταδίων σχεδιασμού και παραγωγής.


Δείτε και τις ειδικές προσφορες: επιπλα κουζινας προσφορες. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα.